Andelsjordbruk

Närodlad ekologisk mat


Lyckeröd Lantgård kommer inte  drivas som ett andelsjordbruk( CSA )under 2019 men hoppas kunna återkomma med konceptet , men även i år kan man handla grönsaker från oss men då genom att söka medlemskap i gruppen Lyckeröds andelsjordbruk och gruppen LVND på Facebook.

Genom att söka andelsmedlemskap i gruppen Lyckeröds andelsjordbruk ( leverans Röstånga, Ljungbyhed och Gården) eller gruppen LVND ( leverans Reko deli Lund) på Facebook så finns där möjlighet att beställa / köpa Krav certifierade ekologiska grönsaker och få dem levererade till närmsta utlämningsställe en gång i veckan . Vi kommer lägga upp i gruppen vilka grönsaker vi har just den veckan och sedan leverera på torsdagen samma vecka . Man beställer genom att kommentera vad man önskar köpa och får svar från oss , ok och summa på beställningen . Betalar gör man genom swish innan leverans dag. Vill man ha en faktura , så kan vi ordna det istället. Först till kvarn är det som gäller ! Utlämningsplatserna är i Röstånga, Ljungbyhed , gården och på Reko deli i Lund. Mer information kommer att komma i respektive grupp på Facebook när säsongen börjar och här på hemsidan.

Genom att handla  från oss här på Lyckeröd Lantgård kommer du få ta del av produkter som produceras här på gården. Maten odlas från fröer och sättor godkända för ekologisk odling. Vi odlar utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödning. Vår grönsaksodling är KRAV certifierad.  Vi har olika grönsaker till salu beroende på säsong och tillgång .

Är du sugen på god och nyttig mat från ditt närområde, så vill vi gärna vara din personliga bonde!

Lyckeröds andelslåda 

Närodlade ekologiska grönsaker

KRAV certifierade Ekologiska Grönsaker